Vihdoinkin meillä on melkein uusi sohva!Olimme etsineet uutta sohvaa jo kauan. Hyvin kauan. Ei mikään helppo juttu.
Kun kierrättäminen on pääosin se idea, niin sohvan löytämisestä tuleekin vähän vaikeampaa.
Ja kieltämättä, sohvan ominaisuuksien suhteen olimme myös hieman tiukkoja.
Sen pitäisi olla iso, että kaikki mahtuvat kyytiin.
Sen pitäisi olla mukava ja mieluiten taas pitkäikäinen, niinkuin edellinenkin sohva.

Tässä välissä meillä oli kaunis ja siro kolmen istuttava Ektorp, sillä saimme sen vanhemmiltani ensihätään vanhan tilalle. Ektorp oli söpömpääkin söpö, mutta viisi-henkinen/kaksi koirainen perhe ei siihen kovin hyvin istunut. Kirjaimellisesti.


Katselimme paljon niitä käytettyjä sohvia. Lähes kaikki halpoja ja puhkikuluneita. Emme mitenkään löytäneet sopivaa. Kaksi vuotta etsimme. Olisimme tarvinneet jonkin super onnekkaan löydön.
Kunpa vain joku jostain kumman syystä olisikin myymässä omaansa, isoa ja vaikka vähän kalliimpaakin löhösohvaa pois niin sitten....mutta kuka nyt niin tekisi. Ja jos tekisi, niin joku muu sen ehtisi jo löytää ennen meitä.

Katselimme niitä uusiakin. Stemmasta, iskusta ja ties mistäkin maskusta ja miskusta. Mutta mikään ei ollut meidän näköinen.

Ihastuin Askon myymälämalliin. Anssi myös. Se oli niin ihanan värinen. Ja aah, minkä tuntuinen. Iso. Hemmetin iso, jopa siellä myymälässä. Miltä se näyttäisi meidän pikkuruisessa olohuoneessa.
No varmaankin siltä, että koko olohuone olisi yhtä sohvaa.

Neljä kuukautta mietin sitä. Ja sitten se myymälämalli tuli myyntiin. Olimme jo pohtineet toista sohvaa sieltä Askosta. Mutta tässä mallissa viehätti väri, sen koko ja se, että kätisyyden voisi helposti vaihtaa. Mutta kaikista eniten se, ettei se olisikaan täysin uusi sohva. Vähän käytetty ja testattu. Se oli istunut siellä myymälässä jo jonkin aikaa. Ja nyt se istuu meidän olohuoneessa. Ja minä, juuri nyt, istun sen nurkassa.


Hyvää kannattaa odottaa. Ja nyt meillä on mahtava, melkein uusi sohva. Arvokas se oli. Siltikin. Olisimme saaneet monen monta puhkikulunutta sohvaa, mutta olemme olleet niin tyytyväisiä tähän. Ihana iso löhösohvamme. ♡ Kommentit

 1. Voi kuinka kauniilta teillä näyttääkään, ja aivan täydellisen värinen tuo sohva! Meillä on kanssa uuden sohvan ehtisintä tämän kevään projektina..
  Iloista pääsiäisen aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Toivottavasti teillä on helpompaa ja nopeampaa tuo uuden sohvan hankkiminen kuin meillä. Hehe mutta hyvää kannattaakin odottaa. Mukavaa pääsiäistä. :)

   Poista
 2. Tosi kiva sohva ja ihana kun väriä!!! <3 Oi voi...mikä reppana peura seinällä.. :P :( Hyiiii....sen verran kai kettutyttöä ettei kiitos meille. :D Syön kylllä lihaa jne kun saa ostaa kaupasta sillai paketissa ettei tarvi aatella että se on joku söpö eläin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, väri on mielestäni myös ihana. :)
   Peura jakaa kyllä kovasti mielipiteitä, itse rakastuin siihen, se on hyvin vanha ja löytö antiikki/vanhantavaran liikkeestä :)

   Poista
 3. Todella kiva tuo sohva ja erikoinen, mutta hyvin sopiva värikin. Paljonko tuollaisesta myymäläsohvasta saa sitten alennusta vai miten tuollaisten kanssa menee? Meillekin on tänään kuljetuspalvelu tuomassa meidän uuden sohvan, joka tosin oli ihan uusi uusi, niin jännityksellä jo odotan millainen se on. Itse en ole noin rohkea värien kanssa, että meille on tulossa ihan valkoinen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suositut tekstit